Які пакети можна використовувати для вакуумного пакувальника?

Вакуумные пищевые пакеты купить в интернет магазине Химтраст Киев Украина фото 7Завдяки вакуумним пакетів, заклади громадського харчування змогли збільшити термін зберігання продуктів, а також поліпшити якість сервісу. Подібна технологія зберігання благотворно впливає на презентабельність їжі. Різновиди овочів не в'януть, м'ясо і птиця не обвітрюється. Викладка товарів в вакуумних пакетах приваблює потенційних покупців, вносить вагому частинку в рентабельність бізнесу.

Переваги використання даних пакетів по достоїнству оцінили директора супермаркетів, магазинів, кафе, а також дбайливі домогосподарки:

• Плівка тонка, але міцна, її складно пошкодити або деформувати. Пакети для вакуумного пакувальника здатні витримати навантаження до 100 кілограм.

• Виготовляються з оброблених матеріалів, які не шкодять продуктам, а також не впливають на їх структуру, аромат, смак і якість.Вакуумные пищевые пакеты купить в интернет магазине Химтраст Киев Украина фото 2

• У них можна зберігати різні інгредієнти: овочі, рибу, ковбаси, коренеплоди і багато іншого.

• Компактні в розмірах, тому помітно економлять простір в холодильнику.

Одне з найважливіших достоїнств вакуумних пакетів - можливість готувати страви за технологією «Sous Vide». Запечатана їжа піддається термічній обробці і дає такі властивості: зберігається соковитість делікатесів, їжа не окислюється, овочі стають більш хрусткими.

Вибираємо пакет для вакууматора

Пакети бувають декількох видів: гладкі, рифлені, термоусадочні, гофровані. Між собою вони відрізняються розміром і щільністю. Перш ніж купити вакуумний пакет, потрібно враховувати габарити і особливості самої установки. Розмір пакета слід підбирати, враховуючи необхідність залишати невеликий допуск.

Гладкий вакуумний пакет призначениВакуумные пищевые пакеты купить в интернет магазине Химтраст Киев Украина фото 3й для упаковки камерного вакууматора, продуктивність якого набагато вище, ніж в звичайних безкамерних вакууматора. Після того як створився вакуум, в спеціальній камері відбувається запаювання. Вона щільно закривається кришкою. Гладкий пакет виготовляється з багатошарових бар'єрних плівок.

Рифлений (гофрований) пакет призначений для безкамерної вакуумної машини. Щоб він став рифленим, виробництво передбачає етап створення поліетиленового шару і ромбовидних осередків. В осередках утворюються канали, через які можна відкачати повітря. Даний тип виробів відмінно підходить для морепродуктів.

Термозбіжний вакуумний пакет зовні схожий на звичайний гладкий тип, але має вагоме відміну. Після вакуумування, його на пару секунд опускають в гарячу воду температурою в 90-93 градусів. Під впливом високої температури плівка герметично вмощується. Завдяки цьому пакет стає презентабельним: відсутні складки, шви і навіть незначні нерівності.

Модифікований вид. Вакуумні пакети для харчової промисловості, як правило, прозорі, але в деяких випадках можна виготовити з кольоровим відтінком. Нижня частина є металізованої, верхня складається з інформаційного або рекламного блоку. Цей вид пакетів найдорожчий, оскільки на його виробництво йде більше матеріалів.Вакуумные пищевые пакеты купить в интернет магазине Химтраст Киев Украина фото 10

У чому зберігати продукти

Оптимальна щільність для продуктів наступна:

• Сири та ковбаси зберігаються в вакуумних пакетах товщиною від 60 мкм.

• Рибні делікатеси в упаковці щільністю від 80 до 120 мкм.

• М'ясо і овочі рекомендується тримати в пакетах товщиною від 60 до 100 мкм.

Незалежно від розміру, щільності і товщини шва, кожен пакет для харчових продуктів підходить для приготування страв за технологією «Sous Vide».

У компанії Хімтраст можна купити пакети для вакуумного пакувальника. Звернувшись до нас, вас приємно здивують низькі ціни, широкий каталог товарів і спілкування з кваліфікованим персоналом.




Comments



Подписка на новости:

Наш Инстаграмм